Benieuwd wat een Funko Chase is?

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over een Chase!

Funko Pop komen voor in erg veel verschillende versies, Glow in the dark of zelfs doorzichtig en Bloody maar ook in 9″ formaat.  Op deze pagina zullen we uitleggen wat nu een Chase inhoud, hoe je deze kunt krijgen en wat nu het verschil is met een normale versie. De Funko Pop Chase versies klinken al heel mysterieus en dat zijn ze ook! De Chase versies worden namelijk in lage aantallen geproduceerd en worden geleverd bij normale zendingen. Een Chase zit in een doos tussen normale Funko’s maar bijvoorbeeld per 6 Funko’s in een doos zit er 1 Chase! Je kans is dus 1 op 6 om een Chase te scoren.

Maar hoe herken je een Chase? Erg simpel is het niet maar daar heeft Funko iets op gemaakt, een sticker! Op alle Chase versies zit namelijk een Chase sticker geplakt waaraan je een Chase erg makkelijk kunt herkennen.

Maar wat is nu het verschil dan buiten de Chase sticker? Nou.. dat is soms vrij lastig te zien! Soms heeft een Chase bijvoorbeeld een ander voorwerp in zijn handen of mist deze juist een item maar het kan ook zijn dat deze afgewerkt is met metallic lak of licht geeft in het donker!

Hoe krijg ik een Chase? Dat is vrij simpel maar is het meer dat je erg veel geluk moet hebben. Een Chase kun je krijgen door een Funko in een webshop te bestellen waar een Chase versie van is, meestal aangeduid met “Kans op een Chase”. Jou order wordt random ingepakt en als je geluk heb stopt de inpakker een Chase in jou pakketje! Bij sommige webshops is het ook mogelijk om een Chase te bestellen tegen een hoger bedrag dan normaal.

Waarom is een Chase eigenlijk zo speciaal dan? Ten eerste worden ze in mindere aantallen geproduceerd waardoor er minder van te krijgen zijn en ten tweede zijn ze altijd een stuk gewilder en ook vrijwel altijd meer waard dan een normale Funko.